GIRA HOMESERVER 4 NET KNX

Schrijf de eerste review over dit product

€ 2.079,00

Snel overzicht

Gira KNX Homeserver controller bussysteem, bussysteem KNX, stand-alone, 1 seriële interfaces, bedrijfsspanning 230Vac, busaansluiting incl.

Details

Gateway voor de KNX-installatie, met name afgestemd op de eisen voor gebouwen in de privésfeer.
Daarmee wordt de Gira HomeServer 4 tot de boordcomputer die de koppeling van moderne gebouwen met hun technische uitrusting intern en met de rest van de wereld voor zijn rekening neemt.
De bediening verloopt via de modernste communicatiemedia. Behalve met de PC is toegang mogelijk via andere apparaten met internetfunctionaliteit die op een LAN, een intern WLAN of internet zijn aangesloten. Zo kunnen de KNX functies van overal worden gecontroleerd en aangestuurd. Als comfortabele bedieningsapparaten voor de Gira HomeServer 4 zijn ook de Gira SmartSensor, Control 9 Client, Control 19 Client en Gira Interface apps voor iPhone®, iPod® touch, iPad™ en Android geschikt. Een app voor Apple®-apparaten is verkrijgbaar in de Apple® Store. Voor Android®-apparaten is een app beschikbaar in de Google Play Store®. De HomeServer heeft een softwarearchitectuur die bescherming biedt tegen aanvallen via internet. De hoge beveiligingsstandaard wordt o.a. bereikt door een authentificatiesysteem dat telefoonnummer, gebruikersnaam en PIN-code opvraagt (uitsluitend in combinatie met USB-ISDN-adapter).

Levering bevat: Netsnoer, nullmodemkabel, verkorte handleiding, HomeServer 4

Voor meer technische informatie verwijzen wij u naar de website van de leverancier nl. http://katalog.gira.de/nl_NL/datenblatt.html?artikelnr=052900

Extra informatie

Artikelnummer leverancier 052900
Fabrikaat Gira
Productserie KNX
Levertijd 2-3 werkdag
Gewicht 4342
Bussysteem KNX Ja

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.